Leer ons kennen

Welkom bij Paarden Pro, waar je vertrouwd advies kunt vinden voor een gezonder en gelukkiger paard.

Zie ons als een vriend die toevallig ook heel veel van paarden weet. Paarden Pro is jouw bron voor betrouwbare, begrijpelijke paarden informatie.

Betere kennis. Een beter leven voor paard en ruiter.

Schrijfster blogs

maxine

Max – Schrijfster

Max is wat je noemt een rasechte dierenvriend en schrijft artikelen voor Paarden Pro. Ze put haar kennis niet alleen uit haar studies, ze is ook in de praktijk een ervaringsdeskundige.

Max startte haar educatie met de opleiding Veehouderij, waarbij ze afstudeerde op Paard en Welzijn. Tijdens haar stages werd ze vertrouwd met de praktische kant van deze sector.

Vervolgens is zij Master of Science geworden via de studie Animal Health en Behaviour aan de Wageningen Universiteit. Hier specialiseerde zij in twee richtingen.

  • Omgevingsecologie (wilde dieren en hun omgeving)
  • Gedragsecologie (huisdieren en hun gedrag)

Al vier jaar draait ze mee als vrijwilliger van de dierenambulance, ook heeft ze als vrijwilliger honden verzorgd bij een dierenasiel. In haar vrije tijd geniet ze van haar paarden en wandelt ze graag met haar hond in de bossen.

Hiernaast is Max tijdens haar studie werkzaam geweest als zelfstandig onderzoeker, in opdracht van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Visserij.

< Terug naar Home