Leer beter Loswerken & Longeren met training van Renske Kwant

Vaak worden paarden gelongeerd of losgewerkt als er weinig tijd is om te trainen. Het paard wordt losgelaten in de longeerkraal en mag dan even helemaal los. Met of zonder longeerlijn. De eigenaar staat vaak passief in de cirkel, of zelfs buiten de cirkel. Een gemiste kans.

Dit is het ideale moment om de verhouding tussen jou en je paard te testen. Ook kan je de communicatie tussen jou en je paard verbeteren met loswerken en longeren. Wie beweegt nu eigenlijk wie? En hoe reageert jouw paard op jouw lichaamshouding en energie? Wil je hier meer over leren? Neem dan contact met mij op.

Loswerken en longeren is een heel nuttig communicatie middel. Ook kan je je paard onbelast trainen aan de enkele of aan de dubbele lijnen of helemaal los. Dat ziet er bij een ander altijd gemakkelijk uit. Ervaar jij moeite met loswerken of longeren? Gaat je paard niet uit jouw ruimte, valt hij je aan, gaat hij veel te hard of is hij juist niet vooruit te branden, heb jij of heeft hij geen ervaring met de dubbele lijnen? ik kan jullie hier mee helpen op een eerlijke geweldloze manier.

Vul het formulier in en ik reageer binnen 24 uur.

Contactformulier

Of bel Renske via 06-39759078