Voorbereiden op het eerste zadel training door Renske Kwant

Eindelijk is jouw paard oud en volgroeit genoeg om beleerd te worden. Of je nu ervaring hebt met het zadelmak maken, of dit voor de eerste keer gaat doen. Je wilt dat het paard er een positieve ervaring op na houdt. Hoe bereid je hem nu het beste voor op deze grote stap in zijn carrière als rijpaard? Kan jij hulp gebruiken bij het voorbereiden op de eerste ervaring met een zadel? neem dan contact met mij op.

Soms hoor je mensen zeggen “Dit paard is zadelmak geboren”. Natuurlijk zijn er paarden die van karakter makkelijker met nieuwe situaties om kunnen gaan dan anderen. Voor elk paard is het eerlijk om stapsgewijs kennis te maken met alle aspecten van het rijden. Succes valt of staat met een goede voorbereiding. Er zijn maar weinig paarden waarbij je voor de eerste keer het zadel er op legt en weg rijdt.

Hoe fijn zou het zijn als het paard al begrijpt wanneer hij moet versnellen of afremmen, dat hij de hulpen voor links en rechts kent, beweging naast, voor, achter en boven hem aan kan zonder te vluchten, en weet hoe hij met spannende situaties om moet gaan.

In mijn trainingen neem ik alle aspecten mee, zodat de kans op succes zo groot mogelijk is. Wil jij ook dat de eerste ervaring met een zadel een goede is? neem dan contact met mij op.

Vul het formulier in en ik reageer binnen 24 uur.

Contactformulier

Of bel Renske via 06-39759078